U kunt bij In Out Schilderwerken terecht voor diverse werkzaamheden in en rondom uw huis. Deze werkzaamheden worden uiteraard met de nodige zorg uitgevoerd, uw opdracht is onze zorg.

 

Voor meer informatie:   mobiel: 06 8365 7896   email: info@insout.nl   KvK: 60199296

Misschien wilt u alleen een opfris beurt of zit u te denken aan een complete metamorfose?


Wat belangrijk is voor u is dat het werk volledig wordt afgestemd naar uw wensen,

en waar nodig wordt er geadviseerd op de mogelijkheden, kleurstelling en de keuze van afwerking wordt in een persoonlijk gesprek met u vastgesteld.


U kunt kiezen voor het sausen van de wanden met muurverf maar wellicht wilt u een andere vorm van wandafwerking zoals behang.


Ook bij het schilderwerk binnen wordt er de hoogste aandacht besteed aan de uitvoering hiervan want ook hier geldt dat het niet alleen om uitstraling gaat maar ook om de duurzaamheid ervan. U wilt er toch ook lang van genieten?


In Out Schilderwerken Doorn is tevreden als u tevreden bent. Uw wensen met expertise uitgevoerd.

Duurzaam genieten van uw huis, wie wilt dat nu niet, een juiste aanpak van de werkzaamheden draagt hier zorg aan.


Aan de hand van een goede inspectie wordt er bepaald welke behandelingen er moeten worden uitgevoerd, reparaties waar nodig waarna er weer een goede basis gelegd wordt voor een duurzame afwerking van uw schilderwerk.


Uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten zorgt tevens voor een strakke uitstraling en bescherming aan uw houtwerk.


Heeft u meer dan alleen maar houtwerk te schilderen dan kunt u hiervoor ook terecht bij In Out Schilderwerken Doorn, u kunt hierbij denken aan schilderen van gevels en beton afwerking, hiervoor worden ook alleen de juiste producten gebruikt.


Uiteindelijk gaat er het om dat uw woning er weer een hele tijd tegenaan kan en dat u het eindresultaat krijgt wat u verwacht.

Wilt u eens wat anders dan alleen maar een kleurtje veranderen op uw wanden, of de wanden zijn niet meer zo mooi?


U heeft dan verschillende mogelijkheden om de wanden af te werken, bijvoorbeeld een behang met een patroon of in het geval van een slechte wand kiest u voor glasweefsel behang, deze kunt u dan in elke gewenste kleur afwerken.

BINNEN
BUITEN
BEHANGEN